April aanbiedingen


Woningtextiel aanbiedingen:

Het hele jaar door bent je bij Blaauw Woonidee aan het juiste adres voor de leukste acties en aanbiedingen. Samen met onze leveranciers bieden we je in  de maand april graag wat voordeel om onze producten nog aantrekkelijker te maken. Alle reden dus om naar Blaauw Woonidee uw Binnenhuisadviseur te komen voor het beste advies en de beste prijzen. Bel, mail of plan een afspraak in en wij zullen met voorbeelden bij u thuis langskomen.


Luxaflex® zonwering 4e kado

Heerlijk, de zon in huis! Speel met het zonlicht en stem de filtering af op jouw woonwensen. Nu de zon steeds meer schijnt is het een goed moment om je huidige zonwering en wensen onder de loep te nemen. In april 2021 profiteer je van het 4e Luxaflex® product gratis, ideaal! Maak direct een afspraak met één van onze interieuradviseurs om je wensen te bespreken.

Actievoorwaarden
  • Voor deze actie geldt: combineren mag! Je ontvangt het voordeligste product met standaard bediening kado. Voor speciale bedieningsmogelijkheden geldt de gebruikelijke meerprijs. Niet i.c.m. andere acties en/of kortingen.

Luxaflex® 2e hor 50% korting

Op zoek naar mooie, slimme en praktische raamoplossingen? Met een Luxaflex® hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met die warme lentedagen. En wat dacht je van de muggen die je nachtrust kunnen verknallen, je houdt ze met de horren allemaal buiten de deur. Profiteer dan nu tijdens de Luxaflex® Adviesweken en ontvang de 4e hor kado!
Actievoorwaarden
  • De actie geldt op alle complete producten binnen het Luxaflex® Horrenassortiment. Opties en losse onderdelen zijn uitgesloten. Op meerprijzen geldt geen korting.
  • U ontvangt op het tweede (goedkoopste) product 50% korting

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. (Wij zullen de gegevens alleen gebruiken voor het inplannen van een afspraak)
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ