Maart aanbiedingen

Het hele jaar door bent je bij Blaauw Woonidee aan het juiste adres voor de leukste acties en aanbiedingen. Samen met onze leveranciers bieden we je in de maand maart graag wat voordeel om onze producten nog aantrekkelijker te maken. Alle reden dus om naar Blaauw Woonidee uw Binnenhuisadviseur te komen voor het beste advies en de beste prijzen.


NL Label Multishades en rolgordijnen 4e kado

Een oplossing voor elk raam met onze NL Label multishades en rolgordijnen van Blaauw Woonidee. Tijdens de actie ontvang je elke 4e NL Label Multishade of rolgordijn kado. De voordeligste krijg je kado.


NL Label PVC Kasari All-in gelegd €59,-

In maart profiteer je bij Blaauw Woonidee van de introductie-actie op onze NL Label pvc vloer Kasari. Deze nieuwe collectie is een primeur bij onze winkel! De actie betreft NL Label pvc vloeren Kasar, Halmstad of Mandal All-in gelegd voor €59,- Dat maakt een nieuwe vloer wel erg voordelig. De minimale afname is 15m2 pvc van de collecties Kasari, Halmstad of Mandal.


NL Label horren 15procent korting

Met een hor voor je deur of raam hou je ongewenste insecten buiten. Wel zo fijn met de lente op komst. Maar wat dacht je van de wintermuggen die de zachte winter hebben overleefd, je houd ze met de horren allemaal buiten de deur. De gehele maand maart profiteer je van een korting van 15% op alle NL Label horren. Kom de mogelijkheden bekijken bij ons in de winkel in Jubbega (Friesland)!

Actievoorwaarden

* Vraag in de winkel naar de actievoorwaarden.