Boek een bezoek bij je thuis!

Ook wij hebben onze fysieke winkel tijdelijk moeten sluiten tot 14 januari 2022 i.v.m. de nieuwe maatregelen van de overheid. Wij kunnen je nog wel inspireren en adviseren tijdens een advies aan huis! (uiteraard houden wij ons hierbij aan de voorschriften)

Van te voren geef je door waar je opzoek naar bent, vervolgens proberen wij daar de juiste artikelen bij te vinden. Hierbij valt te denken aan: vloeren, gordijnen, raambekleding, vloerkleed, fauteuil of juist een ander artikel uit onze collectie.

Bij ons kun je terecht voor: meubelen, slapen, vloeren, gordijnen en zonwering.

Als  je vragen hebt, dan kun je ons telefonisch of per e-mail contacten (vermeld wel even je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer!). Ga je verbouwen of verhuizen?. Soms heb je geen inspiratie en kom je er zelf niet goed uit. Wij geven persoonlijk advies op maat. Dit kan momenteel tijdens een advies aan huis.

Wij zijn je graag van dienst. Bel ons of stuur ons een e-mail en wij kunnen de afspraak onder voorbehoud voor je inplannen.


Ja, ik wil graag een afspraak maken

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. (Wij zullen de gegevens alleen gebruiken voor het inplannen van een afspraak)

We wensen je en je familie veel succes en gezondheid toe de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Team Blaauw Woonidee