Winkelen op afspraak i.v.m. het coronavirus

Helaas is onze winkel tijdelijk alleen geopend voor een winkelbezoek op afspraak i.v.m. het coronavirus. De overheid heeft maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Hierdoor is onze winkel tijdelijk alleen op afspraak geopend, maar bij ons kun je nog steeds terecht voor een persoonlijk advies. Boek een bezoek bij ons in de winkel of bij je thuis en we geven je graag een persoonlijk interieuradvies.

Als we allemaal samen het Corona virus blijven bestrijden en de instructies van de Wereldgezondheidsorganisatie volgen, zijn we er van overtuigd dat we deze crisissituatie samen onder de knie zullen krijgen.

Als  je vragen hebt, dan kun je ons telefonisch of per e-mail contacten (vermeld wel even je naam, adres, woonplaats en telefoonnummer!). Het kan zijn dat de reactie iets langer duurt dan normaal. Ga je verbouwen of verhuizen?. Soms heb je geen inspiratie en kom je er zelf niet goed uit. Wij geven persoonlijk advies op maat. Dit kan momenteel tijdens een bezoek op afspraak in de winkel of een advies aan huis.

Wij zijn je graag van dienst. Bel ons of stuur ons een e-mail en wij kunnen de afspraak onder voorbehoud voor je inplannen.

Ja, ik wil graag een afspraak maken

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. (Wij zullen de gegevens alleen gebruiken voor het inplannen van een afspraak)

We wensen je en je familie veel succes en gezondheid toe de komende periode.

Met vriendelijke groet,

Team Blaauw Woonidee